Dansk Økologisk Quinoa, 1 kg.
Ingrediensliste: Økologisk Quinoa (hvid), 1 kg.
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.
Anvendelse: Quinoa er din superfood: Proteinrig, glutenfri og med et højt indhold af fiber.
Du kan bl.a. bruge quinoa som erstatning til ris, bulgur eller couscous. Det betyder, at den er perfekt i grød, supper, brød, müsli eller til at blande i salater. Derudover har quinoa den idéelle konsistens til at lave vegetarbøffer.
Tilberedning: Skyl quinoaen i en sigte. Dernæst fylder du quinoa og vand i en gryde i målstok 1:2 (eks. 1 dl quinoa og 2 dl vand). Den skal simre-koge i ca. 12-15 indtil quinoaen har samme konsistens som færdigkogte ris. Til slut kan du evt. vende quinoaen i lidt salt.
Find inspiration: Klik til “opskrifter” for at finde inspiration
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 1496 KJ / 356 kcal
Fedt 7,3 g
- heraf mættet fedtsyrer 0,9 g
- enkeltumættedefedtsyrer 1,6 g
- flerumættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrat 53 g
- heraf sukkerarter 2,5 g
Kostfibre 13 g
Protein 13 g
Salt 0 g
Ingrediensliste: Økologisk Quinoa (hvid), 1 kg.
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.
Anvendelse: Quinoa er din superfood: Proteinrig, glutenfri og med et højt indhold af fiber.
Du kan bl.a. bruge quinoa som erstatning til ris, bulgur eller couscous. Det betyder, at den er perfekt i grød, supper, brød, müsli eller til at blande i salater. Derudover har quinoa den idéelle konsistens til at lave vegetarbøffer.
Tilberedning: Skyl quinoaen i en sigte. Dernæst fylder du quinoa og vand i en gryde i målstok 1:2 (eks. 1 dl quinoa og 2 dl vand). Den skal simre-koge i ca. 12-15 indtil quinoaen har samme konsistens som færdigkogte ris. Til slut kan du evt. vende quinoaen i lidt salt.
Find inspiration: Klik til “opskrifter” for at finde inspiration
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 1496 KJ / 356 kcal
Fedt 7,3 g
- heraf mættet fedtsyrer 0,9 g
- enkeltumættedefedtsyrer 1,6 g
- flerumættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrat 53 g
- heraf sukkerarter 2,5 g
Kostfibre 13 g
Protein 13 g
Salt 0 g
Ingrediensliste: Økologisk Quinoa (hvid), 1 kg.
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.
Anvendelse: Quinoa er din superfood: Proteinrig, glutenfri og med et højt indhold af fiber.
Du kan bl.a. bruge quinoa som erstatning til ris, bulgur eller couscous. Det betyder, at den er perfekt i grød, supper, brød, müsli eller til at blande i salater. Derudover har quinoa den idéelle konsistens til at lave vegetarbøffer.
Tilberedning: Skyl quinoaen i en sigte. Dernæst fylder du quinoa og vand i en gryde i målstok 1:2 (eks. 1 dl quinoa og 2 dl vand). Den skal simre-koge i ca. 12-15 indtil quinoaen har samme konsistens som færdigkogte ris. Til slut kan du evt. vende quinoaen i lidt salt.
Find inspiration: Klik til “opskrifter” for at finde inspiration
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 1496 KJ / 356 kcal
Fedt 7,3 g
- heraf mættet fedtsyrer 0,9 g
- enkeltumættedefedtsyrer 1,6 g
- flerumættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrat 53 g
- heraf sukkerarter 2,5 g
Kostfibre 13 g
Protein 13 g
Salt 0 g